Preinscripció escolar

Calendari de portes obertes als centres educatius

Escoles:

Instituts:

Escola Bressol Municipal:

  • La Bressoleta: El 29 i 30 d’abril, l’escola bressol municipal La Bressoleta organitzarà la jornada de portes obertes per donar a conèixer el centre a les famílies. El 29 d’abril, a l’edifici de l'av. Montevideo, i el 30 d’abril, a l’edifici de l'av. Eduard Ferrés, es realitzarà una visita guiada, en grups reduïts i acompanyats pel personal de l’escola. Les famílies s’hauran d’inscriure a través del formulari que trobaran a la pàgina web de l’escola (labressoleta.com) i allà hauran d’escollir entre dos torns. El primer serà a les 17.30 h i el segon, a les 18.30 h.

Calendari de preinscripció escolar

La Generalitat de Catalunya ha donat a conèixer el calendari de la preinscripció escolar per al curs 2024-2025: 

Educació infantil (3-6 anys), educació primària i educació secundària obligatòria

Presentació de sol·licituds:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març de 2024. 
  • Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març de 2024. 

Matrícula: del 18 al 26 de juny de 2024

 

Escola Bressol Municipal:

Les sol·licituds de preinscripció es podran presentar del 8 al 21 de maig de 2024. Per al curs 2024-2025, La Bressoleta disposa de 16 places de lactants, 23 places d’Infantil 1 i 22 places d’Infantil 2 a l’edifici de l’avinguda Eduard Ferrés i de 13 places d’Infantil 1 a l’edifici de l’avinguda Montevideo.
La sol·licitud de preinscripció es farà de manera telemàtica, a través de l’enllaç que estarà disponible al web del centre. Les famílies que no puguin fer la preinscripció telemàticament hauran de demanar cita prèvia al telèfon 937593662. Les sol·licituds es baremaran un cop acabat el termini den presentació (els criteris es poden consultar al web) i el 31 de maig es publicarà la llista amb les puntuacions. Del 3 al 7 de juny serà el període per fer les reclamacions i el 10 de juny es farà el sorteig.

La matrícula s’haurà de formalitzar del 17 al 21 de juny, de manera presencial, prèvia cita sol·licitada a través del web de l’escola. Cal recordar que, per
inscriure per primera vegada un infant a una escola bressol o llar d’infants pública, ha de tenir com a mínim 16 setmanes a l’inici del curs escolar. Els infants encara no nascuts no es poden preinscriure. L’escolarització de les nenes i els nens d’Infantil 2 serà gratuïta, excepte els serveis complementaris.