Preguntes freqüents

Com fer que em recullin els trastos vells?

Per demanar el servei de recollida de voluminosos és imprescindible concertar el dia trucant prèviament al telèfon: 93 790 55 60. L'horari d'atenció telefònica per concretar el dia i hora de la recollida és de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

Pautes per a la recollida de trastos vells i voluminosos:

  • La quantitat màxima permesa per recollida és l’equivalent a un metre cúbic.
  • A cada domicili només es recollirà el que es sol·licita per telèfon.
  • Si el domicili no té ascensor, s’ha de tenir en compte ja que no es podrà recollir grans voluminosos perquè hi ha perill de desperfectes a les zones comunitàries del bloc de pisos.
  • A tots els usuaris se’ls informa que tot el que no es pugui recollir entre dues persones s’ha de desmuntar o trencar, per tant si la retirada d’algun moble no es pot realitzar en condicions òptimes s’informa a l’usuari que no podrem fer la retirada del mateix.
  • Els aparell elèctrics (televisors, neveres, rentavaixelles, etc) hauran d’estar prèviament desconnectats de la xarxa elèctrica i aigua per poder ser retirats.

La recollida de trastos vells i voluminosos és gratuïta únicament per a particulars.

Cal que revisi la documentació que cal aportar per fer el tràmit, a l'apartat de tràmits i gestions.

Pot fer la gestió presencial, demanant cita prèvia, o de manera telemàtica a través de la seu electrònica a l'apartat de  tràmits i gestions.

Si no teniu certificat digital, podeu consultar el següent video demostratiu de com obtenir-lo:

Presencial o telemàticament aportant la documentació necessària a través del tràmit  

 

 

Hi ha diferents maneres de trobar un tràmit o gestió al web municipal. Es pot anar directament a través del menú de 'Seu electrònica', apartat 'Tràmits i Gestions', o fer-ho a través de la portada del web, als destacats de colors que hi ha sota els avisos, apartat 'Tràmits'.

En aquest vídeo t'ensenyem com fer-ho:

Des de finals de maig de 2022, Vilassar de Mar compta amb contenidors de recollida de l'oli domèstic al carrer. Trobaràs tots els punts actualitzats, en aquest enllaç.