La revista VdM de novembre, al carrer

La revista municipal es reparteix a totes les cases

En aquesta nova edició de la revista municipal, la fotografia de portada està dedicada a les Festes de tardor que del 17 al 19 de novembre ompliran els carrers d'activitats per recordar els orígens del naixement de Vilassar de Mar com a municipi i celebrar els 239 anys de la seva segregació de Vilassar de Dalt, aleshores Sant Genís. A l'interior de la revista es pot trobar tota la programació desglossada així com una entrevista a l'historiador i president del Centre d'Estudis Vilassarencs, Alexis Serrano, sobre el tema.

La revista també parla del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, i de quina és la programació que l'Ajuntament i les entitats feministes han organitzat per conscienciar i lluitar contra aquesta xacra social.

L'acord de govern entre Junts Estimem Vilassar i ERC-VdMFutur i com queda el cartipàs municipal amb l'entrada d'ERC-VdMFutur al govern és un altre dels temes destacats de la revista. També hi ha espai per informar de la creació del Consell de la Vila, l'inici de la campanya de la poda, els premiats al concurs de música jove Maresmusic, l'agenda d'activitats, els acords de la plenària d'octubre així com els escrits dels grups municipals de temàtica lliure.