Ja és Nadal a la revista municipal!

El butlletí VdM, que ja és al carrer, avança les activitats que es podran fer al nostre poble durant les festes nadalenques i com seran els Pressupostos Participatius d'enguany i de l'any vinent

Ja és al carrer la revista VdM d’aquest mes amb totes les activitats nadalenques que es podran fer a Vilassar de Mar durant aquest Nadal, el primer sense restriccions derivades de la pandèmia de la covid.

Aquesta edició de la revista municipal també inclou dos reportatges fotogràfics per resumir els dos grans esdeveniments del passat mes de novembre: el naixement de Som de Mar com a la Festa Major de tardor del nostre poble i la commemoració del 25N. A més, hi podreu trobar informació sobre els Pressupostos Participatius d’enguany i de 2023, que aniran lligats als Objectius de Desenvolupament Sostenible; el Pla Local d’Habitatge i les eines que ha posat en marxa l’Ajuntament per promoure l’envelliment actiu.  

En la revista d'aquest mes, també avancem la programació de la temporada de teatre, poesia, música i dansa de l’any vinent.  

Com sempre, la revista també us ofereix l’agenda cultural i d’activitats que podreu gaudir a Vilassar de Mar fins a finals de gener i informació de servei com les farmàcies de guàrdia que hi haurà al poble fins al 20 de gener. 

Recordeu que podeu consultar la versió digital en el pdf que trobeu sota la foto d'aquesta notícia.