DESPLEGAMENT DE FIBRA ÒPTICA PER A LA MILLORA DE LA INFRAESTRUCTURA DIGITAL EN EDIFICIS MUNICIPALS DE VILASSAR DE MAR

Actuació de desplegament de la fibra òptica per a connectar distintes seus de l'Ajuntament de Vilassar de Mar i dotar d'equips informàtics per a la instauració d'un sistema de connectivitat d'última generacion per a la transformacion digital completa de l'Ajuntament. L'actuació proposada es divideix en dues actuacions, que es detallen a continuació:

1- Millora de la connectivitat general de les seus de l'Ajuntament de vilassar de Mar:

En el marc de la digitalització i transformació de les infraestructures TIC l'actuació es compon del desplegament de la fibra òptica. El projecte dona resposta a la necessitat de donar connectivitat amb fibra òptica en les seus més prioritàries per a l'Ajuntament de Vilassar de Mar, que són les següents:
 · Casa consistorial, Can Bisa, Can Jorba,  Mercat Municipal, Escola Nàutica (Serveis Socials), Policia, Biblioteca Municipal, Emissora Municipal, Escola d'adults.

D'altra banda, amb l’actuacion aconsegueix arribar a uns punts del municipi que permeten una posterior connexió amb quadres semafòrics, d'il·luminat i una futura ampliació de connectivitat cap a altres ubicacions.
COST TOTAL ESTIMAT: 147.058,42€ IVA inclòs
CRONOGRAMA: En ejecució

2. Adquisició de material informàtic per a la digitalització dels llocs de treball i foment del teletreball:

La actuacion correspon a l’adquisicion i instal·lació de diferents eines de treball a distància, és a dir, llocs de treball en mobilitat. La finalitat d'aquesta actuació és dotar l'ajuntament de llocs de treball adaptables a les necessitats del personal, a més de fomentar el teletreball i facilitar la implantació del nou sistema digital entre els treballadors de l'ajuntament. En concret, una vegada adquirit tot el material planificat, aquesta actuació permetrà l'adquisició de:

· 13 ordinadors portàtils, 18 monitors i 42 estacions de treball

Amb l'objectiu d'adaptar els llocs de treball a la mobilitat en l'entorn laboral
COST TOTAL ESTIMAT: 69.612,65€ IVA inclòs
CRONOGRAMA: En ejecució