Del 8 al 21 de maig: període d'inscripcions a La Bressoleta, l'Escola Bressol Municipal

Les sol·licituds de preinscripció es podran presentar del 8 al 21 de maig de 2024. Per al curs 2024-2025, La Bressoleta disposa de 16 places de lactants, 23 places d’Infantil 1 i 22 places d’Infantil 2 a l’edifici de l’avinguda Eduard Ferrés i de 13 places d’Infantil 1 a l’edifici de l’avinguda Montevideo.
La sol·licitud de preinscripció es fa de manera telemàtica, a través de l’enllaç que està disponible al web del centre. Les famílies que no puguin fer la preinscripció telemàticament hauran de demanar cita prèvia al telèfon 937593662. Les sol·licituds es baremaran un cop acabat el termini den presentació (els criteris es poden consultar al web) i el 31 de maig es publicarà la llista amb les puntuacions. Del 3 al 7 de juny serà el període per fer les reclamacions i el 10 de juny es farà el sorteig.

La matrícula s’haurà de formalitzar del 17 al 21 de juny, de manera presencial, prèvia cita sol·licitada a través del web de l’escola. Cal recordar que, per inscriure per primera vegada un infant a una escola bressol o llar d’infants pública, ha de tenir com a mínim 16 setmanes a l’inici del curs escolar. Els infants encara no nascuts no es poden preinscriure. L’escolarització de les nenes i els nens d’Infantil 2 serà gratuïta, excepte els serveis complementaris.