El President del Parlament de Catalunya va visitar Vilassar de Mar el 6 de juliol

Va signar el Llibre d'Honor i visitar l'exposició dels 150 anys de la Maria Freser

Josep Rull i Andreu, president del Parlament de Catalunya, va fer una visita institucional a Vilassar de Mar el passat 6 de juliol. L'alcaldessa de Vilassar de Mar, Laura Martínez, el va rebre a l'Ajuntament acompanyada per altres membres del consistori. Rull va signar el Llibre d'Honor i, en el seu escrit, va destacar que Vilassar de Mar "és una joia del Maresme que representa un model de benestar, de prosperitat, de progrés, amb les persones com a prioritat absoluta". 

El president del Parlament de Catalunya va lliurar a l'alcaldessa una rèplica numerada de la bandera del Parlament de Catalunya, i des del consistori se li va obsequiar amb un ram de flors i el llibre "L'Abans de Vilassar de Mar", de fotografies antigues del municipi.

A continuació, la comitiva va visitar l'exposició que commemora els 150 anys del naixement de la pintora vilassarenca Maria Freser, al Museu Enric Monjo. La comissària de la mostra, Mireia Freixa, els va acompanyar en una breu visita comentada. 

Preguntat pels micròfons de Vilassar Ràdio sobre què representa ocupar el càrrec de president del Parlament, Rull va respondre: "Per a mi és un honor ocupar el càrrec, però més enllà del que significa per a mi, simbòlicament per al país que un dels 11 presos polítics pugui ser el president de la primera institució de Catalunya en termes de representació popular demostra que l'esperança és més poderosa que la por".