Visita institucional a l’Espai 9 Centre, el nou equipament municipal estrenat el passat 27 de novembre

Avui, regidors i regidores de diferents grups municipals han visitat les noves instal·lacions

Vilassar de Mar disposa d’un nou equipament municipal, l’Espai 9 Centre, situat a la primera planta de l’edifici del Mercat Municipal, a l’avinguda Montevideo, 47. Aquest espai acull l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), el Servei d’Assessorament Jurídic (SOJ), el Servei d’Acollida, l’Oficina Local d’Habitatge, així com el servei d’atenció psicològica d’Oncolliga, serveis que fins ara estaven ubicats a l'Escola Nàutica.

La nova instal·lació, moderna i al centre del poble, garanteix una prestació de serveis confidencial i representa una millora en la qualitat del servei, tant pel que fa al dia a dia del personal que hi treballa com en l’atenció a les persones usuàries. L'alcaldessa, Laura Martínez, ha assenyalat que aquest nou espai significa "una millora de l'atenció ciutadana i comptar amb millors espais per atendre adequadament a tothom". La regidora de Serveis Socials, Camino Calvo, ha afirmat que l'espai "és un regal, amb molta llum i amb espais adequats per acompanyar les persones usuàries en allò que necessitin".

L’Espai 9 Centre, amb una superfície útil de 654 m2, compta amb una zona de recepció, despatxos per a visites, un despatx per a coordinació, sales de treball, sales tècniques, sales de reunions, zones de serveis, arxius, magatzems i una oficina per al personal.

A més de l’Àrea Bàsica de Servei Socials, l’Espai 9 Centre també acollirà l’àrea de Promoció Econòmica (Servei Local d’Ocupació, Empresa i Comerç), que s’hi traslladarà més endavant.

Per a contactar, podeu trucar al 937540500.