Vine a animar a la I Cursa Infantil Adaptada que es celebra a Vilassar de Mar!

Aquesta iniciativa de les mares i els pares de l'escola Vaixell Burriac, amb el suport de lAFA del centre i lAjuntament, té lobjectiu de fomentar la inclusió i la diversitat

Vilassar de Mar acull demà dissabte 4 de juny la primera Cursa Infantil Adaptada, organitzada per un grup de mares i pares de l'escola Vaixell Burriac amb el suport de lAMPA i de lAjuntament. La cursa tindrà lloc a les 10 h a l'avinguda Eduard Ferrés, davant del poliesportiu la Bòbila, i té la finalitat de fomentar la inclusió i la diversitat al poble.

La cursa està dirigida a nenes i nens fins a 12 anys amb diversitat funcional que participaran en diferents categories: caminadors, cadires de rodes (amb ajut o sense) i obstacles en cadira de rodes, entre daltres. Els participants hauran de realitzar proves de 10, 20 i 30 metres, però sobretot competiran amb si mateixos per millorar les seves pròpies marques.

Aquesta iniciativa necessita de la participació de totes les persones possibles per donar suport a la infància i fer de Vilassar de Mar un lloc totalment inclusiu i accessible”, tal i com afirma en Pablo Romo, part de lequip organitzador de la cursa i pare de l'Elena, una de les participants que per vint-i-sisena vegada participarà a una cursa infantil adaptada, però aquesta vegada ho farà, per primer cop, al seu poble.

Tota la infància obtendrà un premi ja que la mateixa participació és una superació diària degut a la preparació prèvia que aquestes nenes i nens realitzen durant lany per a poder assistir-hi. Les inscripcions són limitades a 60 places, però laccés com a públic és lliure. Tota persona serà benvinguda demà per recolzar als petits i petites concursants, així com compartir una jornada esportiva i fer pinya amb les seves famílies.

Un esdeveniment que tant les famílies com l’Ajuntament de Vilassar esperen que sigui la primera de moltes més curses en el futur. Demà, no hi pots faltar!