Cicle de videoconferències del projecte 'Construcció Tecnosostenible al Maresme'

El dijous 24 de març comença la primera webinar

Aquest dijous 24 de març, comença el cicle de videoconferències “Construcció Tecnosostenible al Maresme”, projecte adreçat a les empreses de construcció de la nostra comarca que té com a objectiu promocionar l’ocupació i incentivar la reactivació econòmica, tot acompanyant les persones i empreses que hi participin en la transició digital cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu competitiu i igualitari, en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

Impulsat per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i altres nou ajuntaments de la comarca, aquest projecte està dirigit a professionals que vulguin millorar la seva ocupabilitat; a empreses de la construcció del Baix Maresme que es vulguin digitalitzar i transformar tecnològicament, així com a persones que vulguin accedir a subvencions relacionades amb la rehabilitació i millora de l’eficiència energètica dels seus edificis o negocis.

Tecnologies 4.0, energies renovables, innovació en els materials i tècniques de construcció, economia circular, digitalització dels processos productius i gestió de residus són alguns dels temes que es tractaran en les cinc videoconferències del cicle.

La primera, aquest dijous 24, de 9.30 a 11.00 del matí, anirà a càrrec de la Fundació Laboral de la Construcció i tractarà de “Cap on va el sector de la construcció: present i futur”.

El 7 d’abril, la sessió es dedicarà a “Metodologia BIM i optimització del procés constructiu”. El 21 d’abril, a “Construcció industrialitzada: pre-fabricació”. El 5 de maig, a “Introducció al concepte de lean construction i economia circular”. I l’última, el 18 de maig, a “Materials sostenibles: tipus i exemples”. Totes les videoconferències es faran de 9.30 a 11.00 del matí.

Les empreses que estiguin interessades a participar-hi només s’han d’inscriure a través del següent enllaç: https://cutt.ly/KSYP9i3.