Arriba, un any més, la Universitat d’Estiu de Mar i Ultramar amb la Mediterrània com a temàtica central

Consta de quatre conferències i la projecció d'un film, obertes a tothom

Un juliol més arriba la Universitat d’Estiu de Mar i Ultramar, organitzada per Bricbarca, amb el suport de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, el Port de Mataró i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Enguany, aquest certamen que té com a objectiu principal recuperar i difondre la història marítima es realitzarà del 7 al 28 de juliol i se centrarà en la Mediterrània. El cicle consta de quatre xerrades que es faran a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch el 7, 14, 21 i 27 de tot aquest mes a les 7 de la tarda i la projecció d’un film a la Sala Cultural Maria Roser Carrau el dia 28.

La primera xerrada tractarà sobre “Literatura amb vistes al Mediterrani”, a càrrec de Toni Iturbe i es fa aquest dijous 7 de juliol. El 14 de juliol, Clara Riba Tallada parlarà sobre “L’acordió diatònic a la Mediterrània”. El 21 de juliol, Paco Solé oferirà una visió amateur de la cuina mediterrània. EL 27 de juliol, Oriol Vicente Campos tractarà sobre “Els vins de la Mediterrània”, acte que es completarà amb un maridatge de vins. Pel que fa a la projecció de cinema, es farà el dijous 28 de juliol a les 7 del vespre a la Sala Maria Roser Carrau. El film que es projectarà serà “Mediterráneo”, dirigida per Marcel Barrena.