Tres establiments vilassarencs, a les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme

Del 14 de juliol al 28 d’agost tindran lloc les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme a nou municipis de la nostra comarca: Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d’Estrac, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar i Premià de Mar. Pel que fa a la nostra localitat, hi participen tres establiments amb plats que tenen com a ingredient principal el tomàquet produït al Maresme.

El restaurant Botavara, ubicat al carrer Colom, 76 oferirà a la seva carta ‘llaminera amb pastís Tatin de tomàquet’ i ‘amanida de tomàquet de Montserrat amb ventresca de tonyina, ceba tendra i olives negres d’Aragó’. Can Finestretes-La llar del cargol, al carrer d’en Roig, 8, oferirà ‘carpaccio de bacallà amb niu d’esqueixada de bacallà i oli de romaní’, i Can Pocurull, xarcuteria i plats cuinats, al carrer de Sant Joan, 30, tindrà ‘timbal de tomàquet confitat amb llagostins’.  

Les jornades gastronòmiques del tomàquet estan organitzades pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de les nou poblacions participants.

CONSULTA EL PDF DEL FULLETÓ INFORMATIU