Tornen les assessories presencials del servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme a Vilassar de Mar

A Vilassar de Mar es van reprendre el 5 de març i es fan els dimarts de forma quinzenal, a Can Jorba, amb cita prèvia

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme reprèn l’activitat amb assessories presencials a Calella, Mataró, Vilassar de Mar i El Masnou i un canal d’atenció online per correu electrònic o WhatsApp.

Aquest servei, gestionat pel Consell Comarcal del Maresme a petició de 20 ajuntaments, posa el món a l’abast del jovent amb informació, orientació, assessorament i acompanyament individualitzat per facilitar que l’estada a l’estranger respongui, en la mesura del possible, a les seves inquietuds personals i s’ajusti al seu perfil. També ofereix xerrades i tallers grupals, així com orientació a professionals que treballen amb el jovent.

Camps de treball, intercanvis i voluntariats de llarga estada van ser els tres principals àmbits que l’any passat van generar més interès per part dels i les joves del Maresme que van demanar assessorament al servei de Mobilitat Internacional. També és destacable el volum de consultes sobre les alternatives de feina a l’estranger, la realització de pràctiques professionals i les diferents opcions per cursar estudis en altres països.

Majoritàriament utilitzen el servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme dones (el 62,3% l’any passat) i la mitjana d’edat se situa en els 18,61 anys sent les franges compreses entre els 15 i els 17 i els 21 i els 25 anys les que mostren més interès en realitzar una estada a l’estranger. Regne Unit, França i Holanda són les destinacions preferides.

El Servei de Mobilitat internacional Jove del Maresme és una realitat gràcies a l’impuls i al treball conjunt entre els ajuntaments d’Alella, d’Arenys de Mar, d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Mataró, d’Òrrius, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar i el Consell Comarcal del Maresme.

ASSESSORIES PRESENCIALS DE MOBILITAT INTERNACIONAL AL MARESME
Cal demanar cita per correu electrònic: mobilitatjove@ccmaresme.cat o bé al whatsapp: 667 182 782. També s’ha d’utilitzar aquest canal per sol·licitar atenció fora dels horaris establerts.

EL MASNOU

Ca n’Humet
C. Fontanills, 77
El 4t dijous de mes de 16.45 a 20.45 h

VILASSAR DE MAR

Can Jorba
C. Santa Eulàlia, 140
Dimarts quinzenals de 16.30 a 19.30 h

MATARÓ

CC Cabot i Barba
Pl. Miquel Biada, 5
Els dimecres de 16 a 19 h

CALELLA

Espai Can Saleta
C. Sant Jaume, 225 – 229
El 3r dijous de cada mes de 16 a 19 h