El sopar i ball de dissabte de la Setmana de la Gent Gran es trasllada al pavelló La Bòbila, davant la previsió de pluja

Totes les entrades ja estan esgotades

Davant la previsió de pluja per aquest dissabte 24 de setembre, l'activitat que dona el tret de sortida a la Setmana de la Gent Gran, el sopar i ball, es trasllada del pati de l'escola Pérez Sala al pavelló d'esports municipal La Bòbila (av. Eduard Ferrés, 190). Totes les entrades ja estan esgotades i aplegarà unes 250 persones. 

La 22a Setmana de la Gent Gran inclou 22 activitats repartides en nou dies per fer un homenatge a les persones més grans del poble amb moltes activitats pensades perquè es puguin trobar, xerrar i compartir experiències i vivències. A més del sopar i ball, una de les activitats més participatives, la programació inclou visites guiades a la Casa Museu Carme Rovira, la missa a la parròquia de Sant Joan, tallers de cuina, un de risoteràpia, classes obertes de ball en línia, txi-kung, meditació i relaxació i marxa nòrdica, la trobada d’amigues i amics de l’Arxiu, la presentació del Pla Local de Salut i del projecte ciutats cuidadores, espectacles d’humor, havaneres, així com activitats als centres cívics i a diferents residències de gent gran com el Casal de Curació, la Casa Pairal, La Bona Mar i Front Blau.

Enguany la cloenda, el 2 d’octubre, comptarà amb l’espectacle de teatre i humor IMPROSHOW, en què el públic assistent serà el que decideixi què passarà dalt l’escenari. Per assistir-hi, es requerirà inscripció. Es van obrir el 5 de setembre, a través d’un formulari a la pàgina web municipal o trucant als telèfons 937540339/ 663560034 i 663559936 de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, fins a exhaurir les places disponibles.

  • Formulari entrades IMPROSHOW
  • Formulari inscripció taller de cuina dilluns 26 de setembre: PLACES ESGOTADES
  • Formulari inscripció taller de cuina dimarts 27 de setembre: PLACES ESGOTADES
  • Formulari inscripció taller de cuina divendres 30 de setembre: PLACES ESGOTADES

Totes les activitats són gratuïtes a excepció del sopar i ball amb l’orquestra Aquarium. Com ja és habitual, si alguna persona té problemes de mobilitat per assistir a alguna de les activitats proposades al programa pot contactar amb la Regidoria de Gent Gran a través del telèfon 937540339.

Atenció: canvi d'ubicació del sopar i ball del dia 24. Es farà al pavelló La Bòbila.