El VdM, ja al carrer, amb nova imatge i paper més sostenible

La revista municipal es modernitza amb un canvi de format i de disseny i passa a imprimir-se en paper reciclat 

La revista municipal renova la seva imatge i es fa més sostenible. Des d’avui, la trobareu a les vostres bústies i als equipaments municipals amb un canvi de format que amplia la seva grandària i renova el disseny per seguir portant-vos la informació de Vilassar de Mar amb una imatge més actual, però la mateixa rigorositat de sempre. Ho fa, a més, amb un nou tipus de paper, que ara és reciclat, en línia amb les polítiques de sostenibilitat de l’Ajuntament.

"Millorar la comunicació municipal per informar millor la ciutadania de totes les coses que passen al poble, fer la comunicació més transparent i més accessible per a tothom és, i ha estat, un dels objectius d'aquest Govern des que vam entomar el mandat", afirma el regidor de Comunicació, Jordi Acero.

Així, el VdM d’aquest mes abandona el format DIN-A5 que ha tingut els últims anys i passa al DIN-A4, amb l’objectiu de facilitar la lectura i d’oferir més i millors imatges, alhora que el contingut de les pàgines interiors guanya espai per desenvolupar els temes més rellevants de cada mes. L’agenda es dinamitza amb la incorporació de fotografies i es renova amb un canvi de color que la fa més fàcil de llegir.

El nou disseny també afecta seccions tradicionals com L’entitat escriu, la pàgina que dona a conèixer les entitats del nostre poble, els escrits dels grups municipals o els breus, que agafen aire amb una compaginació més moderna, però sense perdre contingut.

Pel que fa al paper, el nou VdM es posa al dia amb un paper reciclat amb certificat PEFC, que és el sistema de certificació forestal més implantat al món i que garanteix la sostenibilitat de la superfície forestal de la qual prové el paper.

En l’edició que ja s'ha començat a repartir, trobareu una extensa entrevista a l’historiador i director del Museu de la Mina Vella, Feliu Novell, amb motiu del naixement de Som de Mar, la festa amb la qual l’Ajuntament commemora la independència municipal de Vilassar de Mar. Tindrà lloc els pròxims divendres (18), dissabte (19) i diumenge (20) i neix amb la voluntat de consolidar-se com a la Festa Major de tardor, tot recuperant el llegat cultural i històric de la nostra vila. En l’entrevista, Feliu explica com era el poble que el 1784 es va independitzar i quins van ser els motius que el van portar a fer aquest pas.

Som de Mar comparteix protagonisme amb el 25N, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones i, en aquest primer número amb el nou format, també podreu llegir una àmplia entrevista a una dona que ha deixat de ser víctima de maltractament gràcies a la intervenció del SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a la Dona de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament esperem que aquest nou format us agradi, us sigui més fàcil de llegir i us segueixi acompanyant, com fins ara, amb la informació de Vilassar de Mar que us és d’interès.