La regidora d'Igualtat convida a participar als actes amb motiu del 25N

Hi ha actes el 24, el 25 i el 26 de novembre

La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, Marta Rovira Martínez, convida a participar als actes que es fan al municipi amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones.

Veure vídeo en YouTube

Dijous 24 de novembre

17.30 h Hora del conte: Contes per la Igualtat, a càrrec de Gina Clotet, narradora professional. Adreçat a públic familiar. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Ajuntament)

19 h Concentració i performance contra la violència masclista. Amb l'actuació musical de Rosa Mateu i Meritxell Vinaixa. Plaça de l’Ajuntament. (Assemblea Feminista VdM i Viladona)

Divendres 25 de novembre

De 9 a 13 h Parada informativa sobre els recursos públics contra la violència masclista i programa de ràdio "Parlant de tot" en directe, a càrrec de Vilassar Ràdio. Davant del Mercat Municipal. (Ajuntament)

13 h Lectura del manifest contra la violència masclista, a càrrec de Marta Rovira, regidora d’Igualtat. Plaça de l’Ajuntament. (Ajuntament)

18 h Xerrada: Violència vicària, a càrrec del SIAD de Vilassar de Mar i Montserrat Tur, jurista, mediadora i coach. Espai Galbany. (Ajuntament)

19 h Taller d’autodefensa feminista per a joves, impartit per Leandro Ortiz Fazio. Inscripció prèvia a l’App VdM o al web municipal a través de l’enllaç https://tally.so/r/nGe69p. Can Jorba. (Ajuntament)

Dissabte 26 de novembre

10.30 h Collage Tisores i paper contra la violència masclista. Vestíbul de la Sala Cultural M. Roser Carrau. (Viladona)