El Consorci de Turisme presenta els Ambaixadors del Maresme, el nou projecte de promoció local dels municipis

L’ambaixador de Vilassar de Mar és Feliu Novell, director del Museu de la Mina Vella

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha presentat el nou projecte que involucra a la ciutadania en l'impuls local dels municipis. Els Ambaixadors del Maresme són 30 persones, homes i dones de totes les edats i de cadascuna de les localitats de la comarca, que tenen en comú la passió pel seu poble o ciutat.

El projecte neix de la voluntat de promocionar la comarca d'una forma fàcil i entenedora, a través d’aquests ambaixadors i les entrevistes que la fotoperiodista i escriptora especialitzada en viatges Kris Ubach, maresmenca d'adopció, els ha fet per donar a conèixer la comarca des d'un punt de vista diferent: des dels ulls dels residents. 

Els ambaixadors i ambaixadors, persones que s’estimen el seu poble, són els encarregats de posar en valor el que tenim al territori. L’ambaixador de Vilassar de Mar és Feliu Novell, director del Museu de la Mina Vella. Novell explica en la seva entrevista l’origen del Museu de la Mina Vella i el que s’hi pot visitar. De Vilassar de Mar destaca el seu nucli antic amb les cases de cos i l’empremta modernista que va deixar l’arquitecte Eduard Ferrés, l’església de Sant Joan i els seus retaules i l’emblemàtica Torre d’en Nadal, a més del Museu Enric Monjo i la casa museu de la pintora naïf Carme Rovira. 

Aquesta i totes les entrevistes es poden trobar al web del Consorci de Turisme del Maresme: https://www.turismemaresme.cat/ca/descobreix/ambaixadors/