Del 21 al 25 de juny, fem Festa Major! Coneix la programació

Tota la programació de la Festa Major està disponible al web https://www.festamajorvilassardemar.cat

La Festa Major de Sant Joan ja és a tocar. Com cada any, per Festa Major, el poble es divideix en tres sectors i es tenyeix dels colors de la Rierada: verd, taronja i blau. Gent pagesa, mestres d’aixa, pescadors contrabandistes, ho teniu tot a punt?

El 14, 15 i 16 de juny viurem la prèvia de la Festa Major amb el gruix d’actes de la Rierada, que celebra 10 anys, amb activitats que puntuen per al concurs dels tres sectors, a més de la inauguració de l’exposició dels 150 anys del naixement de la pintora vilassarenca Maria Freser i l’inici de les representacions de l’obra de teatre de Festa Major de La Tropa, entre altres.

El 21 de juny donarem el tret de sortida oficial a la Festa Major de Sant Joan, que s’allargarà fins al dia 25. Amb la Festa Major, donarem la benvinguda a l’estiu, celebrarem el nostre patró i gaudirem de la combinació d’actes tradicionals amb altres de nous perquè tothom surti al carrer i se la faci seva. El pregó, enguany, serà a dues veus, posant en valor les nostres entitats. Els protagonistes seran Jordi Masferrer, president dels Mansuets de Foc, entitat que ha fet els 25 anys, i Albert Martí, president dels Sons, Ssstrèpits i Gegants, de l’AVAL, que n’han complert 30.

Reorientar les activitats de lleure per a joves, amb el festival de música Neverita Urban Fest i un Escape Room; arribar a la franja de mitjana edat, amb una nit de tributs a ABBA i Queen, i apostar per actes inclusius, amb franges tranquil·les (sense estímuls sonors ni visuals) a la fira d’atraccions, de dilluns a divendres de 18 a 19 h, són les principals novetats de la Festa Major. L’escenari que posarà el punt i final a la festa també serà novetat, ja que, per absència de sorra a la platja de Palomares, el castell de focs d’artifici es traslladarà a la platja de l’Espigó de Garbí i promet ser encara més espectacular que altres anys. 

Com ja és habitual i per tal que tothom pugui gaudir d'unes festes sense cap agressió, l’Ajuntament instal·larà punts liles d’informació, prevenció, detecció i actuació davant les violències masclistes en diferents punts del poble. 

Tota la programació de la Festa Major està disponible al web https://www.festamajorvilassardemar.cat. A partir del dilluns 10 de juny, el programa d’actes es repartirà a totes les cases.