Comença el procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal 2023-2027

El procés participatiu s’inicia amb una enquesta en línia activa del 20 de març al 7 d'abril de 2024

El govern municipal de Junts Estimem Vilassar i ERC-VdMFutur ha elaborat un document inicial del Programa d’Actuació Municipal (PAM). El PAM recull les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el govern municipal es compromet a desenvolupar durant el mandat. Per enriquir-lo amb les aportacions ciutadanes, s’ha creat un procés participatiu que comença el 20 de març amb una enquesta en línia, amb 10 preguntes, que es pot respondre a través de l’App VdM o a l’enllaç.

El document base, elaborat pel govern municipal, compta amb quatre eixos sobre els quals es vertebren les línies d’actuació i accions. Els eixos són: Bona gestió al servei de la ciutadania; Un poble actiu, participatiu; Igualtat d’oportunitats, accessibilitat i inclusió; Espai públic segur, net i sostenible.

A més, es faran tallers presencials els dies 10, 17, 24 i 26 d’abril, un taller per cada eix, per recollir propostes. Els tallers es faran a les 6 de la tarda, a l’Ajuntament. Per a inscriure’s, cal omplir el formulari o trucar al telèfon 937540332 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores).

El document final del PAM inclourà diverses accions que incorporaran les propostes de l'equip de govern, de l'equip tècnic municipal i de la ciutadania. A més, es tindrà en compte l'opinió de la ciutadania per a prioritzar-les.