Nova convocatòria dels premis Esforç i Excel·lència per als estudiants de Vilassar de Mar

Es destinen 14.500 euros repartits en set guardons d’estades en un camp de treball a l’Índia i dues d’activitats ludicoesportives

L’Ajuntament torna a posar en marxa els premis Esforç i Excel·lència, uns guardons que valoren l’esforç i el talent dels millors estudiants que l’any passat van cursar segon de batxillerat o l’últim curs de cicle superior de formació professional. A més, hi ha dos premis col·lectius per a un grup classe de 4t d’ESO del curs actual, un per a cada institut de Vilassar de Mar.

En aquesta convocatòria, s’atorgaran nou premis: quatre en la línia A1 (persones que durant el curs 2022-2023 hagin cursat 2n de batxillerat en instituts de Vilassar de Mar), un en la línia A2 (persones que han estudiat durant el curs 2022-2023, en instituts públics, 2n curs d’especialitats de batxillerats que no es cursen en instituts de Vilassar de Mar), dos en la línia B (persones que hagin cursat en el curs 2022-2023 l’últim curs de Cicle Superior de Formació Professional en un institut públic) i dos en la línia C (persones que hagin cursat 4 d’ESO en un institut de Vilassar de Mar durant el curs 2023-2024). 

Les línies A1, A2 i B tindran com a premi l’estada en un camp de treball a l’Índia amb la Fundació Vicenç Ferrer del 20 de juliol al 5 d’agost. En la línia C, el premi serà una activitat ludicoesportiva que no podrà superar els 2.000 € per grup i  podrà ser escollida per la classe, ja que el premi serà col·lectiu.

Totes les persones que vulguin optar als premis Esforç i Excel·lència hauran de complir amb els requisits establerts a les bases, entre els quals hi ha criteris com la nota de selectivitat i les notes en treballs de recerca o en les pràctiques, segons la línia a la qual s’opti.

El termini de presentació de les sol·licituds per a les línies A1, A2 i B serà fins al 2 d’abril. El termini de notificació per a les sol·licituds per a la línia C finalitza el 3 de juny. La sol·licitud de participació en la convocatòria haurà de presentar-se en el registre de l’Ajuntament o mitjançant registre telemàtic a través del web municipal, mitjançant instància genèrica, adjuntant tota la documentació que es demana a la convocatòria.