La Policia Local recupera les xerrades informatives als centres escolars

Les jornades d'educació viària i conscienciació que habitualment feia aquest cos policial als centres educatius del poble es van haver d'aturar a causa de la pandèmia de la covid-19

La Policia Local ha recuperat les seves xerrades d’educació viària i conscienciació als centres educatius de Vilassar de Mar amb una xerrada a l’escola de les Franciscanes.

La xerrada, que va tenir lloc la setmana passada, va ser la primera després que la irrupció de la pandèmia de la covid-19 obligués a aturar les habituals jornades d’educació viària i conscienciació que la Policia Local feia a les escoles i instituts del poble.  

En aquesta ocasió, i amb motiu d’un treball docent sobre el funcionament de la Policia Local, agents de proximitat van atendre la petició de la mateixa escola i s’hi van arribar per explicar a l’alumnat com treballa aquest cos policial.

La Policia destaca la importància que aquesta mena de coneixements tenen per als infants i confia que la progressiva normalització de la situació epidemiològica els permeti reprendre aquestes jornades de manera regular.