Noves sessions informatives del projecte Treball, talent i tecnologia al Baix Maresme

Es faran aquest dimecres i dijous a Argentona i al Masnou, respectivament

Aquest dimecres, 1 de juny, i el dijous 2, es faran dues noves sessions informatives del projecte Construcció Tecnosostenible al Baix Maresme per a les persones interessades a millorar les seves competències digitals en el sector de la construcció.

Aquest sector no és aliè a la progressiva digitalització del nostre entorn i la integració d’eines digitals permet agilitzar processos interns amb menys recursos i esforç. És un repte, que pot resultar clau de cara a la consecució d’una nova feina o per a un creixement laboral. 

Les sessions informatives estan dirigides al personal desocupat o en actiu, amb formació o experiència administrativa, i tindran lloc de 10:00 a les 11:30 del matí, a Argentona (1 de juny) i al Masnou (2 de juny).

Impulsat per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i altres nou ajuntaments de la comarca, aquest projecte està dirigit a professionals que vulguin millorar la seva ocupabilitat i  a les empreses de la cadena de valor del Baix Maresme que es vulguin digitalitzar i transformar tecnològicament.

Les persones interessades poden inscriure’s a través d'aquest enllaç