La nit del 5 al 6 de juliol, actuació del tractament fitosanitari en els plataners de l'arbrat públic

Es durà a terme el tractament contra el tigre del plàtan (Corythuca ciliata)

L’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, farà la nit del 5 al 6 de juliol una nova actuació del tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

Es durà a terme als 342 exemplars de plataners situats als següents carrers: Lluís Jover, Colom, Maria Vidal, Sant Genís, Lluís Guardiola, Jeroni Marsal, Manuel Roca, Eduard Ferrés, Ctra. d'Argentona, Sant Jeroni, Trafalgar, Santa Eulàlia, Aula de Música, zona verda entre Santa Eulàlia i Santa Eugènia i plaça Joan Monjo i Pons.

El tractament es realitzarà amb sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament.

L’empresa Espais Verd del Vallès col·locarà cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament, es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició de no aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.