L'Escena & Llibres estrena 2022 amb èxit de públic

El cicle Escena & Llibres va estrenar 2022, el passat diumenge 23, amb una sessió especial adreçada al públic familiar que va ser tot un èxit. Infants i adults van gaudir d’allò més amb els tres espectacles de diversos gèneres que es van representar al jardí de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch i que convidaven a gaudir de la poesia i a reflexionar sobre diferents aspectes quotidians.

Sobre l’excés i la golafreria, per exemple, en el cas d’Un drac a dieta, espectacle de titelles de mitja hora que promou un estil de vida saludable a través d’una alimentació conscient i sostenible. Representada per la companyia Teatre a la vista, l’obra explica la història d’un drac molt golafre que un dia decideix posar-se a dieta amb l’ajuda d’una especialista que descobreix tot el que s’amaga al seu interior. A On està el riu, un espectacle de circ, de la companyia Myrk & Merla, s’exposa, amb molt d’art, la dificultat de cercar aigua en un bosc tropical. A Rímame, l’espectacle que va tancarla jornada, Marcos Clavero i Maria Molins reciten una selecció de poemes del llibre Rímame mucho de les germanes Susana i Lola Gómez Redondo per constatar que la poesia també és per als infants.

Promogut per la Regidoria de Joventut, el cicle Escena & Llibres d’aquesta temporada va començar el passat 21 de novembre, va continuar al desembre i oferirà nous espectacles fins al juny.

La propera sessió tindrà lloc el diumenge 13 de febrer, a les 12 hores, i oferirà tres nous espectacles: l'obra de microteatre Welcome to Berlin, l'espectacle musical Canciones de nadie i el concert del català Marc Aldrufeu i la seva banda. Les entrades per assistir-hi ja es poden reservar gratuïtament a través de l'app VdM.

  • Tota la informació de l'Escena & Llibres aquí