L'Ajuntament implica la ciutadania en l'elaboració del futur Reglament de Participació. Participa omplint l'enquesta!

Vilassar de Mar ha iniciat el procés per establir el seu primer Reglament de Participació. Per fer-lo, ha obert fins al 12 de novembre una enquesta anònima per recollir l’opinió de les veïnes i els veïns en diversos aspectes clau sobre la participació al municipi. Qui ha de participar en els espais públics de decisió de Vilassar de Mar? Les persones empadronades o tothom qui ho vulgui? Com t'agradaria involucrar-te en la presa de decisions? Sobre quines temàtiques s'hauria de preguntar prioritàriament a la ciutadania? Aquestes són algunes de les preguntes que l’Ajuntament ha obert a consulta ciutadana per a definir el Reglament de Participació del municipi.

L’enquesta romandrà oberta fins al 12 de novembre i les persones interessades podran participar-hi omplint-la a través de l’app VdM, escanejant el QR adjunt o a través d'aquest enllaç web

Un projecte de consens

La tardor de 2020 representants dels diversos grups municipals van conformar la comissió de redacció per a l’impuls del primer Reglament de Participació de Vilassar de Mar. L’objectiu de la comissió era definir els instruments i els mecanismes perquè la ciutadania pugui involucrar-se activament en la presa de decisions. Les persones promotores han elaborat una proposta de Reglament, després d’analitzar les diferents normatives que regulen la participació a Catalunya. La proposta de la comissió ha estat analitzada per un equip extern d’especialistes en participació pública i s’ha dut a fase de deliberació. Un cop recollides les respostes de l’enquesta ciutadana, la comissió de redacció, amb el suport dels serveis jurídics, integrarà el text final que es durà a aprovació del Ple municipal.

Participa en l’elaboració del primer Reglament de participació de Vilassar de Mar!

  • Omple l’enquesta abans del 12 de novembre. L'enquesta consta de 15 preguntes.
  • Com? Escaneja aquest codi QR, entra a l'App VdM o clica aquest enllaç web. 
  • Des del 29 d'octubre, també la pots omplir de forma presencial a Can Bisa, la Biblioteca Municipal o l'Oficina d'Atenció i Informació Ciutadana (OIAC) de l'Ajuntament.

QR enquesta Reglament Participació