L’AGAV està aconseguint títols i medalles al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística

Des de dimecres s’està disputant el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística femenina a Valladolid. 20 gimnastes de l’AGAV, l’associació de gimnàstica artística de Vilassar de Mar, s’han desplaçat amb els seus respectius entrenadors i entrenadores. Les vilassarenques van obrir la primera competició del nivell 2 gran amb medalles.

Laia Costa va aconseguir la plata a la general i Andrea Quesada la de bronze, a més de diferents medalles per aparells: Quesada, or a barra, i Esther Guillem, plata a terra. En el Nivell 4 de grans, Paola Garcia va fer medalla de plata a salt de poltre i a la general va quedar 8a i Melani Àlvarez va quedar 10a a la general. Ahir dijous la ratxa va continuar amb les gimnastes de nivell 2 petites, aconseguint la 1a i la 2a plaça de la general. Julia Galan ha quedat campiona d’Espanya i medalla d’or en salt de poltre i barra d’equilibri, en paral·leles, medalla de plata i en terra, medalla de bronze. Per la seva part, Noa Maña ha quedat subcampiona d’Espanya a la general i en paral·leles ha obtingut medalla d’or i en salt de poltre, de plata. Noa Gordillo, Berta Garcia, Natàlia Subirós, Corina Marcano i Lucia Garcia, les altres gimnastes de l’AGAV que participaven en aquesta categoria, també van fer una bona actuació.

Encara queda competició fins diumenge i oportunitats de noves medalles per a les representants vilassarenques. Avui competien Laia Requena, de n3p, i a la tarda Adriana Laguna en n6.

Fins a Valladolid s’han desplaçat les entrenadores Tamara Ahmad, Sheila Ruíz i Almudena Morales juntament amb en Quico Rusanas, director tècnic de l’AGAV. I des de Vilassar de Mar les segueixen les entrenadores Georgina Tonijoan, Carla Aragonés, Iria Navarro i Eva Quirant.