A l’abril, II Jornada del pèsol a Vilassar de Mar

Durant tot el mes d’abril, el pèsol serà el protagonista a la taula. Vilassar de Mar torna a participar a ‘La cuina del pèsol del Maresme’, un circuit gastronòmic per diferents municipis de la comarca amb l’objectiu de promocionar el consum del pèsol.

Davant la bona acollida de l’any passat, cinc restaurants vilassarencs i una botiga de plats cuinats participen en la segona edició de les jornades del pèsol. Els restaurants són: la Nova Atlàntida, l’Atlàntida 2, el Club Nàutic de Vilassar de Mar, el Sot, el Terral; i la botiga de plats cuinats: can Pocurull. 

A través del fulletó "La cuina del pèsol del Maresme 2010", editat pel Consorci de Turisme Costa de Barcelona Maresme i el Gremi d’Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme, es recullen les activitats i els menús que s’han programat a Vilassar de Mar, Cabrils, Sant Andreu de Llavaneres i Mataró, a més d’algunes receptes culinàries amb pèsols.