La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de verd amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

El 10 d'octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental

Avui, 10 d'octubre, és el Dia Mundial de la Salut Mental i per visibilitzar-lo, aquest vespre la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de color verd.

Totes les persones poden sentir-se angoixades per algun problema o incapaces de continuar amb les rutines i obligacions prèvies en algun moment determinat. Amb freqüència aquests sentiments són transitoris i es poden superar amb els recursos propis o l'ajuda de familiars o amics que ofereixen suport emocional, ajuda pràctica per resoldre un problema o simplement escolten en aquestes situacions difícils.

Tanmateix, el malestar no sempre és transitori i aquesta ajuda pot resultar insuficient. En aquests casos és recomanable consultar professionals que puguin donar un assessorament més específic per resoldre la situació al més aviat i amb el menor patiment possible per a la persona.

Tot i que demanar ajuda quan es necessita és una de les formes més importants de tenir cura de la salut mental, no sempre és fàcil fer-ho. En aquest enllaç podreu trobar els recursos assistencials que teniu a disposició per fer-ho.