Obertes les inscripcions a la gimnàstica de manteniment per a la gent gran (majors 65 anys) del programa municipal d’activitats físiques dirigides

Tenen prioritat les persones empadronades a Vilassar de Mar

La Regidoria d’Esports ha obert la inscripció per al curs 2024-2025 de la gimnàstica de manteniment per a la gent gran (persones majors de 65 anys). Recordem que són classes gratuïtes, que es realitzen al pavelló d’Esports Paco Martin i a l’escola Pérez Sala dos dies a la setmana. Fins al 19 de juliol, amb les inscripcions rebudes es confeccionaran els grups. Si hi ha grups amb més persones inscrites que places disponibles es farà un sorteig. Cada persona podrà fer inscripció a dos grups, per ordre de prioritat. 

A partir del 19 de juliol es podran seguir fent inscripcions, però aleshores, si hi ha places, l’ordre d’entrada serà per ordre d’inscripció. Les llistes de les places es podran consultar a can Bisa, a partir del 29 de juliol. 

  • Inscripció a través del web municipal, a través d'aquest enllaç.
  • En cas de dificultats per emplenar el formulari, es podrà fer la inscripció telefònicament al tel. 93 754 24 00, ext. 2410, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.