Convocatòria oberta per formar part del Consell Jove de Vilassar de Mar 2024-2025

Inscripcions obertes fins al 15 de febrer de 2024

La Regidoria de Joventut ha obert el termini d’inscripcions per formar part del Consell Jove de Vilassar de Mar, un punt de trobada i intercanvi d'opinions per als joves de 15 a 18 anys representants dels joves de diferents instituts i d'entitats del poble que hi vulguin participar. Està concebut com a la continuïtat del Consell d’Adolescents, que té representants de joves de 1r a 3r d’ESO. 

L’objectiu principal del Consell és fomentar una participació juvenil crítica, constructiva i transformadora, amb objectius més específics com són identificar projectes i activitats per a joves del municipi que pugui dur a terme l'Ajuntament de Vilassar de Mar, sempre que sigui possible. Aquestes iniciatives inclouen les festes de Cap d’Any, Carnaval, Halloween i Festa Major, impulsar nous serveis per a joves al municipi i organitzar activitats pel 8M, 25N, Dia de l’Orgull LGBTI+ i altres dies internacionals. 

Qui pot formar part del Consell? D’un a quatre candidats/es per curs de quart d’ESO i primer de batxillerat dels instituts de Vilassar de Mar; estudiants de CFGM empadronats a Vilassar de Mar; i joves de 15 a 18 anys de Vilassar de Mar. 

Les inscripcions en línia estaran obertes fins al 15 de febrer a través d’aquest enllaç. En cas de superar el nombre de places disponibles, es faran votacions. 

La primera reunió del Consell Jove està programada per al 22 de febrer, de 15 a 17 hores, a l’equipament de Can Jorba.