Fins al 13 de desembre, inscripcions al Casal de Nadal de les AFA de les escoles públiques

El casal es realitzarà a l'escola Vaixell Burriac

Les AFA de les escoles públiques (els Alocs, Escola del Mar, Pérez Sala i Vaixell Burriac), amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzen el Casal de Nadal, que enguany porta per títol La fàbrica del confeti i les llumetes i està adreçat a infants d'infantil 3 (I3) a 6è de primària. La Confeti i en Llumetes són dos follets de la fàbrica de joguines de Nadal, que necessiten un cop de mà per dur a terme el seu propòsit de crear joguines amb materials reciclats per no malmetre més el medi ambient. Així que demanaran un cop de mà als infants del casal perquè els ajudin a fabricar les seves joguines.

Entre els objectius del Casal: crear joguines i descobrir altres formes d'oci, generar consciència de solidaritat, empatia, pau i esforç, fomentar la cooperació per a la construcció i pràctica de jocs i fomentar l'esperit crític a través del reciclatge. 

Dates del casal: 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre, de 9 a 17 h.  2, 3, i 4 de gener, de 9 a 17 h. 5 de gener de 9 a 15 h.

Lloc: Escola Vaixell Burriac

Preus per dia:

Acollida (de 8 a 9 h): 3,50 euros/dia

De 9 a 13 h: 18,50 euros

De 9 a 15 h (dinar*): 20,50 euros

De 9 a 17 h (dinar*): 25,50 euros

* dinar de carmanyola (s'haurà de portar de casa)

Descompte del 5% per a famílies nombroses i/o famílies monoparentals (no inclou l’acollida matinal). Per a ajuts socials, us podeu adreçar a Serveis Socials.

El casal es realitzarà en cas d’arribar a 18 inscrits diaris mínim. L’acollida es realitzarà en cas d’arribar a un mínim de 8 inscrits diaris.

Les inscripcions es poden realitzar en línia a través de TPV escola en el següent enllaç, del 27 de novembre al 13 de desembre de 2023.

Per a qualsevol consulta:

Tel: 615140442 (Angèlica)

Correu electrònic: casalvilassardemar@naifarlleure.es

Web: www.naifarlleure.es