Es posa en marxa un grup de suport per a un envelliment actiu amb dones de 65 a 75 anys

Les sessions han començat el 18 de gener

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i el Centre d’Atenció Primària de Vilassar de Mar han creat un grup de suport per a un envelliment actiu amb una quinzena de dones, de 65 a 75 anys, que ja estan sent ateses pel SIAD o Serveis Socials.

El grup de suport té per objectiu facilitar espais de trobada entre persones que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions, i també les seves vivències i els seus coneixements.

El grup de suport es reunirà per tractar temes diversos relacionats amb l’envelliment, la salut, la memòria, la nutrició, la gestió del temps o les emocions, entre altres. En total es faran 10 sessions, repartides entre el 18 de gener i el 29 de març, que tindran lloc els dimecres de 15 a 16.30 h, a l’Espai Galbany. 

Amb la posada en marxa d’aquest grup, l’Ajuntament reforça el seu propòsit d’oferir cada vegada més, una atenció de més qualitat a les persones grans del municipi i d’ampliar els serveis destinats a l’empoderament de les dones.