Vilassar de Mar acull el Fòrum de les Escoles Verdes del Maresme

Vilassar de Mar compta amb dues escoles verdes: l'escola els Alocs i l'escola Pérez Sala

Amb un total de 40 mestres i 70 alumnes, el Fòrum de les Escoles Verdes del Maresme permet intercanviar projectes, compartir experiències i participar en tallers per aprofundir en la comprensió del canvi climàtic. Enguany, hi participen 22 escoles de primària de tota la comarca que formen part de la Xarxa d’Escoles Verdes, incloent les dues de Vilassar de Mar: l’escola els Alocs i l’escola Pérez Sala, que fan d’amfitrions.

El Fòrum ha iniciat les seves activitats, a l’Espai Cultural Can Bisa, amb una acollidora benvinguda institucional a càrrec de la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Carla Fernández; la directora dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme i Vallès Oriental, Montserrat Domingo; i la tècnica del Servei d’Educació Ambiental del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, Vívian Escoda. La cloenda ha anat a càrrec del regidor de Medi Ambient, Gerard Grau.

La jornada, que s'ha celebrat durant el matí, ha comptat amb dos programes diferenciats, un destinat al professorat i un altre als alumnes. Mentre el professorat s'ha quedat a can Bisa, la setantena d’alumnes han passats el matí a l’escola Pérez Sala, centre on s’ha preparat una fira d’experiències de tots els centres participants i tallers sobre el canvi climàtic.