Fins al 4 de juny, festes de Castella-la Manxa a la plaça del Barato

Vilassar de Mar i Daimiel es van agermanar l'any 2001

L'Associació de daimieleños de Vilassar de Mar i comarca recupera la celebració de les festes de Castella-la Manxa després de dos anys de pandèmia. La celebració s'emmarca en l'agermanament que les dues localitats tenen des del 2001.

El programa festiu, que s'allarga fins al 4 de juny, combina actes esportius, culturals, lúdics i gastronòmics, on no hi faltarà la degustació de productes manxecs portats des de Daimiel. Des d'aquesta localitat manxega han confirmat la seva assistència dos regidors, Alicia Loro Córdoba, regidora de Benestar Social, Igualtat i Festes, i Jesus Javier Villar Carabaño, regidor d'Urbanisme, que seran rebuts per les autoritats de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.

Programació

Divendres 3 de juny

A les 20 h, cercavila a càrrec de tots els grups de l'AVAL. Recorregut: plaça Josep Tarradellas, Mestral, Montevideo, Lluís Jover, Sant Oleguer, Jeroni Marsal, Montevideo, Manuel Roca i plaça del Barato. 

A les 21 h, rebuda de les autoritats dels ajuntaments de Daimiel i Vilassar de Mar als locals municipals de la plaça del Barato.

A les 21.30 h, pregó de les festes a càrrec del vilassarenc Josep Rebull. Una vegada acabat l'acte, hi haurà vi d'honor.

Dissabte 4 de juny

9.30 h XIX Torneig de petanca de Castella-la Manxa. Plaça del Barato

11.30 h Elaboració de la caldereta manxega, a càrrec del xef Pepe Montero. Plaça del Barato

13 h Lliurament de trofeus del torneig de petanca, "bolos manxecs" i "trueque". Plaça del Barato

14 h Degustació de caldereta manxega: 4 euros. Plaça del Barato

A partir de les 20 h, actuació de la rondalla de la Federació de Castella-la Manxa. Plaça del Barato

21.40 h Degustació de productes originaris de Daimiel, xoriços, botifarres, formatges, etc: 2,50 euros. Plaça del Barato

22 h Música en directe a càrrec de la gran Sheila. Plaça del Barato