El 15 de gener, l’Escena & Llibres estrena nova temporada

La temporada s'estrena amb un especial per a públic infantil

El nostre circ (teatre-clown), Hoy llueve, mañana yegua (dansa) i Ens plantem (teatre) són els tres espectacles que ens porta l’estrena de la nova temporada de l’Escena & Llibres. Organitzat per la Regidoria de Joventut, dins del projecte Plataforma Zero, el cicle Escena & Llibres dona a conèixer el talent jove en l’àmbit de les arts escèniques.

La nova temporada comença aquest diumenge 15 de gener amb una programació adreçada al públic infantil, de 4 a 6 anys. Serà a les 11 h, al jardí de la Biblioteca Municipal. Les entrades, gratuïtes, s'han de reservar a través de l'app VdM, apartat Vedeema.

Quines actuacions es podran veure diumenge 15 de gener?

El nostre circ

Gènere: teatre-clown

Durada: 35 min.

Participants: Berta Garriga

Sinopsi: Els artistes d’aquest circ comparteixen un secret: malgrat els seus triomfs a l’arena, tots somien a fer altres números de l’espectacle. Al pallasso li encantaria enfilar-se al trapezi; la trapezista frisa per fer malabars, la malabarista somia a ser la dona bala i l’home bala voldria passejar-se per una corda a uns quants metres del terra. Per sort, entre la troupe hi ha una nena que també té un secret: li agradaria fer de presentadora de circ. Un conte que anima a qualsevol a complir el seu somni per difícil que pugui semblar.

Hoy llueve, mañana yegua

Gènere: dansa

Durada: 15 min.

Participants: Marta Santacatalina (coreografia i interpretació), Rosanna Freda (assistència coreogràfica), José Mora González (música) i Álex Terol Baldó (fotografia).

Sinopsi: L’espectacle balla el desig de córrer a un paradís utòpic, precipitat i suau de pèl moral. El domatge diuen, és un acte d’amor. Però jo només vull córrer per un prat.

Ens plantem

Gènere: teatre

Durada: 30 min.

Participants: Eduard Tardà Balaguer i Xènia Franco Martínez

Sinopsi: El Gira i la Sol són dos artistes ambulants que van pels diferents pobles del món per ensenyar la importància del reciclatge. Vols ajudar a canviar el món? La Sol i el Gira t’estan esperant.

Per a més informació del cicle, es pot seguir l’Instagram @joventutvdm.