La nova temporada de l’Escena & Llibres s’estrena amb música i dansa

Les entrades, gratuïtes, s'han de reservar a través de l'app VdM

La Regidoria de Joventut, dins del projecte Plataforma Zero, organitza una nova edició de l'Escena & Llibres per donar visibilitat el talent jove en l'àmbit de les arts escèniques. El cicle comença el 25 de febrer amb píndoles de tres espectacles, dos de música i un de dansa de joves artistes. Serà a les 12 h, al jardí de la Biblioteca Municipal. Les entrades, gratuïtes, s'han de reservar a través de l'app VdM, apartat Vedeema, o a l’enllaç.

Actuacions del 25 de febrer:

  • Marina Canet

Disciplina: música
Descripció: cantautora del Maresme a qui li apassiona fer cançons dedicades a gent que estima o ha estimat. Normalment canta versions d'altres artistes, però aquest cop ha decidit fer un concert únicament amb temes propis del projecte en el qual està treballant.

  • Apathy

Disciplina: dansa
Participants: Ivet Peralta López
Descripció: Apathy és una peça extreta a partir de dos duets creats pel coreògraf i director de la companyia LAB3.14, Albert Garrell. Aquesta peça està inspirada en la filòsofa Hannah Arendt i en alguna de les seves teories sobre el comportament humà. Els processos mentals elaborats per cada individu són diferents, de tal forma que cadascú es posicionarà d'una determinada manera en relació amb el que ens envolta. Apathy intenta mostrar aquesta disconformitat cap a les pressions exteriors inculcades per la societat i de tots aquells estàndards que hem de trencar per trobar el nostre propi lloc a la vida.

  • Maresme Manouche

Disciplina: música
Participants: Ramon Rodríguez Navarro, Pol Moyano Huertos i Camil Piqué Salvat.
Descripció: trio amb l'estil de música popularitzat pel guitarrista Django Reinhardt i el violinista Stéphane Grapelli, en el format de 14 cordes, per fer un tastet del jazz que sonava a Europa els anys 30 i 40.