El VdM d'aquest mes t'explica el Pla Local de Salut

La revista municipal recull les principals línies d'actuació del Pla, que es va presentar a finals de setembre, i inclou una entrevista amb l'arquitecta al capdavant del projecte 'Patis pedagògics', que ja funciona al nostre municipi

Ja és al carrer la revista VdM d’aquest mes amb Pla Local de Salut com a contingut principal. Hi trobareu explicat en què consisteix, sobre quins eixos s'estructura i quins són els seus àmbits d'actuació.

Aquesta edició de la revista municipal també inclou una entrevista amb Mariona Genís, l'arquitecta que lidera Patis pedagògics, el projecte que té com a objectiu treure el màxim profit educatiu i d'ús dels patis de les escoles de Vilassar de Mar, així com una àmplia explicació sobre el projecte Plàstics via fora!, que pretén reduir els plàstics d'un sol ús. 

En la revista d'aquest mes, també trobareu reportatges fotogràfics sobre la passada Setmana de la Gent Gran, el Vilassar de Noir i el Firobi, tres activitats que van omplir de vida i cultura el nostre poble recentment.   

El VdM d'octubre recull, a més, la nova programació de Vilassar Ràdio i el lliurament de medalles que reconeixen els mèrits de la Policia Local, entre altres temes.

Com sempre, la revista també us ofereix l’agenda cultural i d’activitats que podreu gaudir a Vilassar de Mar fins a finals de novembre i informació de servei com les farmàcies de guàrdia que hi haurà al poble fins al 20 de novembre. 

Recordeu que podeu consultar la versió digital en el pdf que trobeu sota la foto d'aquesta notícia.