La passada Nit de Comerç i la propera Fira Fora Estocs, activitats de dinamització del comerç local

La Fira Fora Estocs es farà el 7 d'octubre

L’associació Vilassar Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, va organitzar el passat 16 de setembre la Nit del Comerç a Vilassar de Mar, una de les cites que ja s’han convertit en imprescindible i que, a més de donar un impuls al comerç local, es converteix en un punt de trobada de la ciutadania.

Des de l’Ajuntament es vol donar les gràcies als comerços participants i a les persones que hi van assistir, tant del poble com d’altres poblacions, a més d’un agraïment especial als vilassarencs i vilassarenques per la seva col·laboració i a la brigada municipal i a la Policia Local per la seva ajuda i, entre tots i totes, fer de la Nit de Comerç una nit de festa, alegria i diversió pels carrers del municipi. Des de l’inici, a les 19 h amb les cercaviles, es va poder gaudir dels comerços al carrer i d’una variada oferta gastronòmica, així com d’espectacles i música en directe.

A l’octubre, arriba la Fira Fora Estocs. Se celebra el dissabte 7, a l’avinguda Eduard Ferrés, de 10 a 20 h. Els comerços de Vilassar Comerç tornaran a sortir al carrer, amb els millors descomptes i estocs de la temporada anterior, per continuar impulsant i donant a conèixer l’àmplia oferta de comerç que tenim a Vilassar de Mar.