Del 9 al 20 de maig, període de preinscripció a La Bressoleta per al proper curs

Es recomana presentar la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica

Del 9 al 20 de maig, es poden presentar les sol·licituds de preinscripció a La Bressoleta, l'escola bressol municipal que, per al curs 2022-2023, disposa de places lliures als dos edificis de l'escola (avinguda Eduard Ferrés, 168, i avinguda Montevideo, 217). La distribució de les places serà la següent: dues estances de lactants; tres estances per a infantil 1 i tres per a infantil 2 al centre de l’av. Eduard Ferrés; i una estança per a infantil 1 i dues per a infantil 2 al centre de l'avinguda Montevideo.

L’oferta definitiva de places és: al centre de l’av. Eduard Ferrés, 16 places de lactants, 19 d'infantil 1 i 20 d'infantil 2; al centre de l’av. Montevideo, 11 places d'infantil 1 i 27 places d'infantil 2.

La Bressoleta recomana presentar la sol·licitud de preinscripció de manera telemàtica, a través de l’enllaç que està disponible al web de l’escola https://labressoleta.com/preinscripcio-i-matricula/.

Les famílies que no puguin fer-la telemàticament hauran de demanar cita prèvia al telèfon 93 759 36 62. Les sol·licituds es baremaran un cop acabat el termini de presentació (els criteris es poden consultar al web del centre) i la relació definitiva es publicarà el 15 de juny.

Període de matrícula

La matrícula s’haurà de formalitzar del 16 al 22 de juny, de manera presencial, prèvia cita sol·licitada a través del web de l’escola. Cal recordar que, per inscriure per primera vegada un infant a una escola bressol o llar d’infants pública, ha de tenir com a mínim 16 setmanes a l'inici del curs escolar. Els infants encara no nascuts no es poden preinscriure. L’escolarització dels infants d’infantil 2 serà gratuïta, excepte els serveis complementaris.