Inscripcions obertes al curs de monitor/a de lleure que s'organitza per Setmana Santa 

Les inscripcions es poden realitzar fins al 13 de març de 2024

La Regidoria de Joventut organitza amb la Fundació Pere Tarrés un curs de monitor/a de lleure infantil i juvenil per Setmana Santa als locals municipals del Barato (plaça del Barato, 34).

El curs, que es durà a terme del 23 de març a l’1 d’abril, es fa en modalitat semipresencial i compta amb 150 hores teòriques i 160 hores pràctiques. Adreçat a majors de 18 anys, té un cost de 240 euros per persona. Les persones empadronades a Vilassar de Mar tenen un descompte de 20 € en la matrícula. Pels alumnes empadronats a Vilassar de Mar, el curs té un cost de 220 € (abans de realitzar la matrícula, caldrà enviar el volant d’empadronament al correu iruizs@peretarres.org per a rebre un codi descompte que s’haurà d’aplicar en el moment de formalitzar la inscripció i el pagament). 

Aquesta formació està reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i un cop superat tot el procés formatiu, dona dret a obtenir el diploma i el carnet de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Per a inscripcions i ampliació de la informació, podeu accedir al web de la Fundació Pere Tarrés.