Curs d'instal·lador/a de plaques solars fotovoltaiques

El curs s'emmarca en el programa Tecnologia i Sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme i és gratuït.

Vols treballar com instal.lador/a de plaques solars fotovoltaiques? El canvi del model energètic ja ha començat. L'energia solar fotovoltaica està experimentant un augment espectacular d'instal·lacions d'autoconsum i és necessiten, cada cop més, perfils amb aquests coneixements. Si estàs interessat/da, a Vilassar de Mar hi haurà una sessió informativa el 20 d'abril.

Aquest curs s'emmarca en el programa Tecnologia i Sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme, que està subvencionat per la Diputació de Barcelona. El proper dijous 31 de març s'inicia a Argentona un curs de Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques, que consta de 234 hores. També està previst realitzar-lo a Montgat, i s'iniciaria l'11 de maig. 

Durant els propers dies s'organitzaran diverses sessions informatives, una d'elles a Vilassar de Mar, en què podràs conèixer més detalls sobre el curs, el projecte de Construcció Ecosostenible a la comarca, així com de les noves oportunitats laborals que ofereix el sector de les energies renovables i de l'economia verda. 

Les sessions informatives previstes són les següents, en horari de 10 a 12 h:

  • 14 de març: Montgat
  • 15 i 17 de març: Argentona 
  • 20 d'abril: Vilassar de Mar
  • 22 d'abril: El Masnou 

Si hi estàs interessat/da i vols inscriure't, omple el formulari que trobaràs al següent enllaç.