Comencen les jornades gastronòmiques del fesol del ganxet

Els amants del fesol del ganxet estan d'enhorabona. Del 16 de novembre al 31 de desembre el podran a assaborir a diferents municipis maresmencs, entre els quals Vilassar de Mar. El restaurant Botavara i la botiga can Pocurull-xarcuteria i plats cuinats oferiran plats amb la mongeta del ganxet com a protagonista.

La mongeta del ganxet és un dels productes d'horta del Maresme que té Denominació d'Origen Protegida (DOP), fet que l'acredita com a producte de màxima qualitat. En aquesta edició de les jornades hi participen 12 municipis, 3 més que l'any passat: Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Premià de Mar, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

El fulletó de les jornades recull la variada oferta de cada establiment participant i 7 receptes de cuina, una de les quals del restaurant vilassarenc Botavara.