Com demanar cita prèvia per a les renovacions del DNI a Vilassar de Mar?

Aquest servei està adreçat especialment a gent gran i a persones amb diversitat funcional

El municipi de Vilassar de Mar acull periòdicament una oficina mòbil de la Policia Nacional d’expedició del DNI electrònic. Aquest servei està adreçat especialment a gent gran i a persones amb diversitat funcional que no poden desplaçar-se a les comissaries de la Policia.

Hi ha 30 places disponibles. Les places es reserven per a gent gran (majors de 65 anys) i per a persones amb diversitat funcional (grau de discapacitat igual o superior al 33%). La inscripció d’aquests col·lectius es pot fer de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, presencialment o telefònicament, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l’Ajuntament, tel. 937542400.

Si queden places lliures, es posen a disposició de la resta de la ciutadania informant el dia abans a través de les xarxes socials municipals. En el cas del mes de març de 2023, el dia 8 de març es posen a disposició de la ciutadania les sis places que han quedat lliures. Es poden sol·licitar trucant el dia 8 de març, a partir de les 9 h i fins a esgotar-les, al telèfon de l'OIAC, 937542400.

Recordem que en tots els casos és obligatori estar empadronat/da al municipi.

Per demanar cita prèvia en altres dates, també us podeu dirigir directament a la Policia Nacional, trucant al 060 o al web www.citapreviadnie.es.