Cloenda del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CUEME)

Va assistir l'alumnat de les tres escoles participants

El passat 7 de juny, al parc Joan Monjo i Pons, l'Ajuntament va organitzar un any més la trobada de cooperatives escolars com a acte de cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME) del curs 2022-2023, impulsat per la Diputació de Barcelona.

Al llarg de tot el curs, l’alumnat de cinquè de primària de l'escola Franciscanes Vilassar de Mar, l’Escola del Mar i l’escola Vaixell Burriac han pogut treballar i desenvolupar les diferents fases de la creació d’una cooperativa, dins d’aquest projecte CUEME, que promou el cooperativisme i l’emprenedoria.

Durant els passats mesos i fins aquest moment les cooperatives creades aquest curs han anat presentat els seus productes o serveis. Enguany, una de les cooperatives va optar per posar una parada per vendre en el mercat no sedentari els productes que havia creat, mentre que la resta de cooperatives s’han decantat per oferir serveis com ara una patinada solidària pel poble, vàries actuacions de teatre i també una demostració de talents.

Durant la cloenda, els infants van participar en jocs cooperatius amb l’objectiu de posar en relleu la importància del treball en equip per a l’assoliment dels objectius comuns. El colofó final de la jornada va ser el lliurament dels diplomes a les cooperatives i les escoles, moment que es va aprofitar perquè cada cooperativa expliqués a la resta els seus projectes i els aprenentatges assolits durant el curs.