El Consell d’Infants planifica les activitats culturals que vol impulsar el 2024 a Vilassar de Mar 

A la trobada de març, el Consell ha tractat sobre diferents iniciatives culturals i ha rebut la visita de l'alcaldessa

El 20 de març, a l’Ajuntament, s'ha fet la cinquena trobada del Consell d’Infants de Vilassar de Mar del curs 2023-2024, amb la participació de 12 consellers i conselleres. En aquesta sessió, els infants han debatut sobre diferents temes que els preocupen i que s’han recollit a les aules dels centres educatius durant aquest mes, com per exemple l’estat d’algunes pistes esportives municipals, els patis escolars o l’incivisme.

Posteriorment, el Consell s'ha centrat en les activitats que vol impulsar, molt lligades a l’àmbit cultural. D’una banda, s'ha proposat una selecció de pel·lícules per fer un cinema a la fresca familiar a l’estiu i programar cinema familiar a la Sala Cultural M. Roser Carrau els propers mesos. D’altra banda, s’han plantejat propostes de tallers i jocs per fer al jardí de la Biblioteca Municipal el dijous 13 de juny, en el marc de la sessió de cloenda del curs del Consell d'Infants, pensada com una activitat oberta als infants i famílies de Vilassar de Mar.

Al final de la sessió, han rebut la visita de l'alcaldessa, a qui el Consell ha explicat els temes tractats.

La pròxima trobada del Consell serà el 25 d’abril al Tucutuc, on es continuarà treballant en les accions que es volen organitzar durant el 2024 per a tots els infants del poble.