Aquest estiu, torna el cinema a la fresca amb el Consell d'Adolescents

El 29 de juliol i el 12 i 26 d'agost es podran veure els films proposats

La Regidoria de Joventut, a proposta d’Adolescents x VdM, el Consell d’Adolescents de Vilassar de Mar, organitza aquest estiu tres sessions de cinema a la fresca, a les 22 hores, a la plaça del Círcol. West side story, Animals fantàstics: el secret de Dumbledore i Spiderman no way home són els títols que es podran veure el 29 de juliol, el 12 d’agost i el 26 d’agost, respectivament. Les sessions, gratuïtes, necessiten de reserva prèvia a través de l’app VdM o del web municipal. Les inscripcions s’obren el 12 de juliol.

Programació:

29 de juliol

West Side Story (versió 2021)

Sinopsi: Els adolescents Tony i María, malgrat tenir afiliacions amb colles de carrer rivals, els Jets i els Sharks, s'enamoren a la ciutat de Nova York en la dècada dels 50. Nova versió del llegendari musical 'West Side Story', al seu torn adaptació d'una famosa obra de teatre de Broadway, que modernitzava la història de 'Romeo i Julieta', de Shakespeare.

Recomanació d'edat: a partir de 12 anys

Inscripcions web: https://external.mostrarium.com/sites/vilassardemar/cinema-fresca-2022/?_=west-side-story

12 d’agost

Animals fantàstics: el secret de Dumbledore

Sinopsi: El professor Albus Dumbledore (Jude Law) sap que el poderós mag fosc Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) està fent plans per a apoderar-se del món màgic. Incapaç de detenir-ho ell només, confia en el Magizoólogo Newt Scamander (Eddie Redmayne) per a dirigir un intrèpid equip de mags, bruixes i un valent forner Muggle en una missió perillosa, on es troben amb antics i nous animals i s'enfronten a una legió cada vegada més nombrosa de seguidors de Grindelwald. Hi ha molt en joc així que ens preguntem fins quan podrà romandre Dumbledore al marge.

Recomanació d'edat: a partir de 13 anys

Inscripcions web: https://external.mostrarium.com/sites/vilassardemar/cinema-fresca-2022/?%20_=animals-fantastics

26 d’agost

Spiderman no way home

Sinopsi: Per primera vegada en la història cinematogràfica de Spider-Man, el nostre heroi, veí i amic és desemmascarat, i per tant, ja no és capaç de separar la seva vida normal dels enormes riscos que comporta ser un superheroi. Quan demana ajuda al Doctor Strange, els riscos passen a ser encara més perillosos, obligant-lo a descobrir el que realment significa ser ell. Seqüela de 'Spider-Man: Far From Home'.

Recomanació d'edat: a partir de 13 anys

Inscripcions web: https://external.mostrarium.com/sites/vilassardemar/cinema-fresca-2022/?_=spiderman