Els animals i els seus valors, protagonistes del casal de Setmana Santa de les AFA i AMIPA de les escoles públiques

Les inscripcions, telemàtiques, aniran del 28 de març a l'1 d'abril

Busques un casal per al teu infant aquesta Setmana Santa? A Vilassar de Mar, el de les AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) i AMIPA de les escoles públiques (Els Alocs, Escola del Mar, Pérez Sala i Vaixell Burriac), amb la col·laboració de l’Ajuntament, t’ofereix, de l’11 al 14 d’abril, una opció bestial: “Una Setmana Santa bestial. El valor dels animals, animals amb valors”.

Gestionat per la cooperativa Naïfar SCCL, el casal d’enguany girarà al voltant dels animals i dels seus valors, amb l’objectiu que els infants aprenguin trets del seu caràcter que, com la responsabilitat, el treball en equip, l’altruisme i la lleialtat, també són aplicables a les persones. Animals com el conill (de Pasqua) i la gallina (dels ous d’or de Pasqua) també serviran perquè els infants coneguin els contes de Pasqua, mentre que les activitats s’aprofitaran per ensenyar vocabulari en anglès relacionat amb el món animal i amb els valors que hi van associats.  

Dirigit a nenes i nens d’infantil a primària (de P-3 a 6è), el casal també inclourà jocs, tallers i la pràctica de diversos esports com a mitjans per aprendre a acceptar les normes, a resoldre conflictes, a entendre i respectar els límits i a desenvolupar la personalitat dels infants, potenciant el treball en equip i la solidaritat. 

El casal es farà a l’escola Vaixell Burriac, en diverses opcions horàries: de 8 a 9 h (acollida), de 9 a 13 h (matí), de 9 a 15 h (matí + dinar) i de 9 a 17 h (tot el dia, excepte el 14 d’abril, que acabarà a les 15 h). El dinar del servei de menjador serà de carmanyola. 

Important: el casal només es farà si hi ha, com a mínim, 18 infants inscrits cada dia. En el cas de l’opció d’acollida, s’oferirà únicament si hi ha entre sis i vuit inscrits diaris. 

Les inscripcions es podran fer telemàticament, del 28 de març a l’1 d’abril, a través del següent enllaç: https://forms.gle/YWe59MPeZQMJrgMe8.

Per a qualsevol consulta respecte al casal, es pot enviar un correu a la següent adreça casalalvilassardemar@naifarlleure.es o trucar al 615140442 (Angèlica).