Canvis d'última hora en la programació de la 23a Setmana de la Gent Gran

Hi ha canvis en l'hora del sopar de diumenge 24 de setembre i de la missa de diumenge 1 d'octubre

S'ha ajornat, amb data per concretar, la presentació dels resultats de la diagnosi prèvia del Pla d’Acció d’Envelliment Actiu de Vilassar de Mar

La Setmana de la Gent Gran arriba a la 23a edició per fer un homenatge a les persones més grans del poble i reivindicar el paper de la gent gran a la societat. Hi ha canvis d'última hora en la programació:

  • El diumenge 24 de setembre, el gran sopar i ball s'avança mitja hora.  L'obertura de portes serà a les 19.30 h i l'inici a les 20 h. 
  • El dimecres 27 de setembre, l'acte de les 18 h, de presentació de la diagnosi del Pla d'Acció d'Envelliment Actiu, s'ha ajornat a una data encara pendent de concretar.
  • El diumenge 1 d'octubre, la missa solemne en homenatge a la gent gran s'avança una hora i començarà a les 10 h.

La resta de la programació es manté com estava prevista. Recordem que la Setmana de la Gent Gran està pensada perquè la gent gran es pugui trobar i compartir experiències i vivències. Hi ha un bingo especial amb regals, visites guiades a la 2a planta del Museu Monjo, a la Casa Museu Carme Rovira o als llocs més emblemàtics de Vilassar de Mar. El gran sopar i ball serà una de les propostes més concorregudes. No hi faltaran classes obertes de txi-kung, de country i d’intel·ligència emocional, tallers de cuina, de marxa nòrdica, l’exposició de treballs de costura i punt de l’alumnat del taller de l’associació Veïns del Barato ni les activitats de la Casa Pairal, la botifarrada de la Residència La Bona Mar o el teatre de titelles preparat pels residents de la Residència Vida per l’Avi. La missa homenatge a la gent gran i l’espectacle “Un concert de pel·lícula” amb el quartet de corda de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, també són activitats d’una programació que tindrà com a cloenda un ball amb música en viu al Centre Cívic del Passeig.

La programació es desglossa a continuació i s’indiquen les que ja tenen les places exhaurides (les inscripcions es van obrir del 4 al 13 de setembre). Si alguna persona té problemes de mobilitat per assistir a alguna de les activitats proposades, pot contactar amb la Regidoria de Gent Gran a través del telèfon 937540339 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores).

 

PROGRAMACIÓ 23a Setmana de la Gent Gran

Divendres 22 de setembre

De 17 a 20 h Bingo especial amb regals per a totes les persones guanyadores, a càrrec de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran de Vilassar de Mar. Centre Cívic del Passeig. (Camí Ral, 19).

Diumenge 24 de setembre

10.30 h i 12 h Visita guiada a l'ànima del Museu Enric Monjo (2a planta). Cal inscripció prèvia: museumunicipal@vilassardemar.cat o tel. 93 759 36 39, fins a les 13 h del 22 de setembre.

19.30 h Gran sopar i ball amb l'orquestra Aquarium i menú servit per Gran Chef-Cuina tradicional. TIQUETS EXHAURITS. 19.30 h: Obertura de portes i 20 h: Sopar.  Pati de l’escola Pérez Sala.

Dilluns 25 de setembre

De 10 a 11 h Classe oberta de Txikung, a càrrec de Francina Roldós Bonamusa i Roser Vidal Roldós. Entrada lliure fins a completar l’aforament. Espai Galbany (carrer Sant Roc, 2).

De 16 a 18 h Taller d'intel·ligència emocional, a càrrec de Creu Roja. Entrada lliure fins a completar l’aforament. Local municipal de la plaça del Barato, 34.

Dimarts 26 de setembre

12 h Saps cuinar? Demostra les teves habilitats culinàries fent de xef per un dia. PLACES EXHAURIDES. Espai 58 (carrer Sant Ramon, 58).

De 9.30 a 11 h Classe oberta de marxa nòrdica, a càrrec de Healthsystem Fisioterapia. Espai Cultural Can Bisa (carrer Montserrat, 8).

Dimecres 27 de setembre

De 10.30 a 11.30 h Classe oberta de meditació i relaxació, a càrrec de Carmen Carbó Vergara. Entrada lliure fins a completar l’aforament. Espai Galbany (carrer Sant Roc, 2).

11 h Trobada d'amigues i amics de l'Arxiu Municipal de Vilassar de Mar. Tallers on es passen fotografies del segle XX i vosaltres podeu ajudar identificant-hi persones, paisatges, noms de cases, indrets, etc. A càrrec de Cristina Simó Recasens, responsable de l’Arxiu. Sala d’Actes de la Biblioteca Ernest Lluch (carrer Santa Eulàlia, 66).

12 h Taller de cuina. PLACES EXHAURIDES. Espai 58 (carrer de Sant Ramon, 58).

Dijous 28 de setembre

11 h Tastet d'activitats dirigides per l'equip tècnic de la Casa Pairal. Jardins de la Casa Pairal (carrer del Rosari, 59).

D’11 a 12.15 h Demostració materclass, activitat psico-motricitat dirigida amb música per a la gent gran. Classe a l’aire lliure oberta a tota persona gran, tant usuària com no usuària del Casal de Curació. En finalitzar la classe, s’oferirà un petit refrigeri. Jardins de la Fundació Casal de Curació (carrer de Maria Vidal, 48).

12 h Taller de cuina. PLACES EXHAURIDES. Espai 58 (carrer de Sant Ramon, 58).

De 15.30 a 19 h Exposició de treballs de costura i punt realitzats per les alumnes dels tallers de costura i punt - Associació Veïns del Barato. S’oferirà un petit berenar. Local municipal de la plaça del Barato, 34.

Divendres 29 de setembre

10.30 h Xerrada “No et jubilis del sexe, canvis associats a l’edat que no ens han de frenar”, a càrrec de Marina Castro Leonarte, psicòloga col·legiada núm. 13746, especialitzada en sexologia i parella. Espai Galbany (carrer Sant Roc, 2).

13 h Botifarrada al jardí de la Residència La Bona Mar per a persones residents i famílies. Jardí de la Residència La Bona Mar (carrer Sant Pere, 14).

De 15.30 a 19 h Exposició de treballs de costura i punt realitzats per les alumnes dels tallers de costura i punt - Associació Veïns del Barato. S’oferirà un petit berenar. Local municipal de la plaça del Barato, 34.

17 h Classe oberta de ball country, a càrrec de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran Lluís Jover. Plaça de Vicenç Martí.

17.30 h "Vida per l'Avi porta el timó. Teatre amb titelles". Activitat oberta al públic en general. Teatre de titelles realitzats per les persones residents. Jardins de la Residència Vida per l’Avi (carrer Cristòfor Colom, 11).

Dissabte 30 de setembre

11 h Vols conèixer Vilassar de Mar? Visita guiada pels seus indrets més emblemàtics. PLACES EXHAURIDES. Lloc de trobada: Espai Cultural Can Bisa (carrer Montserrat, 8).

Diumenge 1 d’octubre

10.30  i 12 h Visita guiada Casa Museu Carme Rovira. Cal inscripció prèvia: museumunicipal@vilassardemar.cat o tel. 93 759 36 39, fins a les 12 hores del 29 de setembre. Visites amb aforament limitat i supeditades a un aforament mínim. Més informació. Casa Museu Carme Rovira (carrer Carme Rovira, 30).

10 h Missa solemne en homenatge a la gent gran amb la participació de la Coral Englantina. Parròquia de Sant Joan.

18 h Quartet de corda de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat amb l’espectacle "Un concert de pel·lícula", amb projecció d'imatges. PLACES EXHAURIDES. Sala Cultural Maria Roser Carrau (carrer Montserrat, 8).

De 18 a 21 h Ball de cloenda de la Setmana de la Gent Gran amb música en viu, a càrrec de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran de Vilassar de Mar. Entrada lliure fins a completar l’aforament. Planta baixa del Centre Cívic del Passeig (Camí Ral, 19).