Benvinguda al nou Consell d’Adolescents

En aquest curs, el Consell està format per 27 joves

El passat 17 de novembre, la regidora de Joventut, Marta Rovira, va donar la benvinguda al nou Consell d’Adolescents- Adolescents x VdM, que en aquest curs ha renovat part dels seus membres.

L’objectiu del Consell és generar una participació juvenil crítica, constructiva i transformadora així com promocionar la cultura participativa entre les persones adolescents.

Rovira ha encoratjat als membres del Consell d’Adolescents a tenir veu i a expressar totes les seves inquietuds, idees i opinions per millorar Vilassar de Mar.

En aquest curs, el Consell d’Adolescents està format per 27 joves, de 12 a 16 anys, representants de 1r, 2n i 3r d’ESO dels dos instituts de Vilassar de Mar, de l’Espai Jove, així com joves vilassarencs que estudien fora del poble.

El Consell d’Adolescents es reuneix un cop al mes i els seus membres s’organitzen en grups de treball segons els temes que més els interessen per identificar projectes i activitats per a adolescents del municipi que pugui executar l'Ajuntament de Vilassar de Mar, sempre que sigui possible, en col·laboració amb les pròpies noies i nois. El Consell d’Adolescents compta amb un pressupost propi de 6.000 euros per fer activitats o millores al poble.

Consulteu el vídeo resum que ens fan els seus membres:

Vídeo a YouTube