A partir de febrer, l’aparcament del Mercat Municipal eliminarà la modalitat de rotació i les places disponibles passaran a ser de lloguer

En total, es destinaran 30 places noves a lloguer

Vilassar Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA ha decidit canviar l’ús de l’aparcament del Mercat Municipal, al carrer Picasso, i posar íntegrament a lloguer les places d’aparcament disponibles, eliminant la modalitat de rotació horària. Amb aquesta mesura es vol atendre l’alta demanda de places de lloguer que hi ha al municipi, després de constatar la baixa ocupació de les places de rotació i la disponibilitat de places lliures a la zona blava de l’entorn de l’aparcament del Mercat. En total, es destinaran 30 places noves a lloguer.

Durant aquest mes de gener, s’ha retirat el cartell d’aparcament disponible i es col·locarà un senyal a l’entrada informant de la finalització del servei de rotació. Tot i això, l’aparcament romandrà operatiu amb aquesta modalitat fins a l’1 de febrer, quan deixarà de funcionar com a aparcament en règim de rotació.